Voeding en Dieetadvies Caroline van de Wetering

Ik ben Caroline van de Wetering en sinds 1986 werkzaam als diëtist. In deze jaren heb ik op verschillende plaatsen gewerkt en ervaring opgedaan. Aanvankelijk begonnen binnen een psychiatrisch ziekenhuis, daarna werd dit gecombineerd met werk in de ouderen zorg.

Sinds 2007 heb ik een eigen voedings- en dieetadviesbureau in Heesch, gemeente Bernheze waar ik met veel plezier werk.

Ook wisten de mensen uit Vinkel mij te vinden en ik kreeg de gelegenheid in 2012 om een aantal middagen per maand zitting te nemen in de huisartsenpraktijk Vinkel om zo de mensen een extra service te bieden. Bovendien is het gemakkelijker om te overleggen met de aanwezige disciplines.

Ik vind het belangrijk om mensen die om diverse redenen (medische redenen, zoals b.v. diabetes, darmproblemen, maar ook op eigen initiatief) voedings- en/of dieetadvies willen op een goede, op basis van de meest recente, wetenschappelijke richtlijnen en praktische manier te ondersteunen, te behandelen en te begeleiden in het ontwikkelen van een nieuw voedingspatroon.

Door een goed evenwicht te vinden in bovenstaande uitgangspunten krijg je een optimaal resultaat: het nieuwe voedingspatroon moet een gewoonte worden waarvan je dagelijks de voordelen ondervindt.

www.carolinevandeweteringdieetadvies.nl

Aawezig: dinsdag

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor