Fysiotherapie Move2Bfit

Bij Fysiotherapie Move2BFit kunt u terecht voor problemen met houding en bewegen. Momenteel hebben we locaties in Nuland, Geffen en Vinkel en zijn vanaf 2019 ook gevestigd in de (tijdelijke) Huisartspraktijk Vinkel aan de Brugstraat 72b. Op maandagmiddagen zal hier een fysiotherapeut van Move2BFit werkzaam zijn voor fysiotherapeutische hulpverlening. We participeren in de nieuwbouwplannen aan de Lindenlaan met als doel om in de toekomst dagelijks in de nieuwe huisartspraktijk te werken.

Naast algemene fysiotherapie beschikt de praktijk over specifieke deskundigheid, zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie en voor de ouder wordende mens neurorevalidatie en lymfe-oedeemtherapie. We bieden ook echografie voor verdere diagnostiek en speciale behandelvormen zoals Dry Needling en Radiale Shockwavetherapie. Extra aandachtsgebieden die we hebben zijn onder andere valpreventie, claudicatio (etalagebenen), bewegen (sporten) bij chronische aandoeningen en een voor onze regio unieke aanpak bij rugklachten (Back to Move).

In Vinkel kunt u de volgende fysiotherapeuten aantreffen: Geert Korsten, Jens vd Hanenberg, Marlijn Mulder of Roelf Loeffen, andere medewerkers op de andere locaties. Meer informatie over fysiotherapie kunt u vinden op www.defysiotherapeut.com. Specifiek over Fysiotherapie Move2BFit op www.move2bfit.nl en kijk voor fitness op www.move2bfitness.nl. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073 – 532 3432 of stuur een mail naar administratie@move2bfit.nl.

Aanwezig: Maandag t/m vrijdag

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor