Joy van Vugt (huisarts in opleiding)

Een nieuw gezicht in huisartspraktijk Vinkel! Ik zou me graag even willen voorstellen. Mijn naam is Joy van Vugt en vanaf maart 2020 ban ik gestart met de opleiding tot huisarts. Samen met Jos en Janneke ga ik deze uitdaging aan. Dit zal betekenen dat ik tot juni 2021 werkzaam zal zijn in de praktijk als nieuwe arts, zodat ik me verder kan ontwikkelen tot huisarts. Ik heb er ontzettend veel zin in en stiekem vind ik het ook beetje spannend. Een nieuwe omgeving met nieuwe mensen en nieuwe indrukken. Desalniettemin vind ik het een eer dat ik deze mogelijkheid heb gekregen.

Een nieuwe dokter. Dat betekent ook even wennen. Wennen aan elkaar en elkaar leren kennen. Om dit alvast een stukje gemakkelijker te maken, zou ik graag iets over mezelf willen vertellen.

Ik ben geboren en getogen in het Brabantse Oss, waar ik momenteel ook samenwoon met mijn vriend. De basisopleiding geneeskunde heb ik gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. In 2016 behaalde ik mijn artsendiploma. Met deze bagage ben ik verder aan de slag gegaan in de medische wereld. Ik heb op verschillende plekken als arts gewerkt, zowel binnen als buiten het ziekenhuis (spoedeisende hulp, ouderengeneeskunde, arts op diverse festivals en evenementen). Gedurende mijn carrière kwam ik er snel achter dat ik huisarts wilde worden. Intensief contact met mensen, jong en oud, met verschillende problemen. Dat doet me goed. Luisteren, kunnen helpen waar nodig en denken in oplossingen. Daar krijg ik energie van!

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor