Mario Schultz-Eltink

Mijn naam is Mario Schultz-Eltink. Ik woon in Boxtel met mijn man en 3 kinderen. Voorheen werkte ik als verpleegkundige op de PAAZ (psychiatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis). Hier heb ik de psychiatrische afdeling als verpleegkundige mee opgezet, om deze, vanuit mijn rol als teamleidinggevende door te ontwikkelen naar een Medisch Psychiatrische Unit. Hier verblijven mensen die ernstige problemen hebben op zowel psychisch als lichamelijk gebied.

Na een bezinningsperiode, kwam ik tot de conclusie dat ik het contact met de patiënten miste en toe was aan een nieuwe uitdaging. Daarom besloot ik de opleiding tot Praktijkondersteuner GGZ te volgen bij Fontys Hogeschool in Eindhoven, waar ik in september 2018 afstudeerde.

Als Praktijkondersteuner GGZ werk ik vanaf september 2018 in deze praktijk. De huisarts kan u door verwijzen naar mij wanneer onverklaarbare lichamelijke klachten, angsten, paniekaanvallen, piekeren, problemen op werk of school, relatieproblemen, depressieve klachten, verlieservaringen uw dagelijks functioneren belemmert. Deze genoemde klachten dienen als voorbeeld maar kunnen ook anders van aard zijn.

Daarbij bespreken we of een eventuele doorverwijzing naar een specialist passender is. Ik ben een positief ingesteld persoon die samen met u kijkt naar uw mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor