Podotherapie Schuts

Sinds 2016 zijn we als podotherapeut aanwezig binnen de huisartsenpraktijk in Vinkel. Sinds de verhuizing naar de dorpspraktijk is de samenwerking tussen de huisarts, praktijkondersteuner en bijvoorbeeld de cesartherapeut verder geïntensiveerd.

Een podotherapeut behandelt cliënten met voetklachten en klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten, zoals klachten aan de knie, heup of lage rugklachten. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan: standsafwijkingen, klachten door overbelasting, sportblessures, voetproblemen bij kinderen, nagelproblematiek, afwijking van tenen, huidaandoeningen (likdoorns en eelt), voetklachten bij Diabetes Mellitus en reuma en wondbehandelingen.

Om tot minder klachten te komen of deze te verhelpen zijn er verschillende therapiemogelijkheden. Tijdens de eerste afspraak zal Laura Wesseling, eens van onze podotherapeuten, vaststellen welke behandeling voor u geschikt is en dit samen met u inzetten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0413-310237 of info@podotherapieschuts.nl. Of kijk op onze website www.podotherapieschuts.nl.

Aanwezig: maandagmiddag van 13:00h-17.00h en donderdagochtend van 08:00h-12:00hOnze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor