Talent! Psychologie

Mijn naam is Saar Oosterink. Ik ben gescheiden, inmiddels gelukkig in een nieuwe relatie en ik heb drie dochters. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen waar ik de specialisaties arbeids-, organisatie en klinische psychologie heb gevolgd. Ik ben geregistreerd GZ-psycholoog en lid van het LVVP (Landelijke Vereniging voor Eerstelijnspsychologen).

Ik ben werkzaam bij Talent! Psychologie, een psychologenpraktijk werkzaam binnen de basis ggz. We werken met een klein team van 5 behandelaren en stemmen de behandelingen onderling zo goed mogelijk af. Onze praktijk is een opleidingspraktijk voor GZ-psychologenwaarbij we samenwerken met Apanta GGZ in Eindhoven. We proberen zoveel mogelijk behandelingen op maat te bieden waarbij we wel volgens de bewezen richtlijnen werken.

Ik ben als behandelaar vooral werkzaam geweest in het klinisch psychologische werkveld, waar ik met jongvolwassenen en volwassenen in de eerste en tweedelijns psychologische gezondheidszorg met diverse soorten problematiek heb gewerkt.

In de loop van der jaren heb ik gemerkt dat mijn kwaliteit vooral ligt in het begeleiden van meer diepgeworteldere problematiek die nog wel passend is in de basis ggz (o.a. (chronische) PTSS, negatieve jeugdervaringen, hechtingsproblemen, levensfase en identiteitsproblematiek). Ik werk graag met de behandelvormen Schematherapie, Mindfulness, EFT en EMDR.

Voor mij is het belangrijk dat we vanuit een prettig behandelcontact werken aan verandering. Het meest waardevolle aan het begeleiden van mensen vind ik als iemand leert om met zijn valkuilen om te gaan, weer in zijn kracht komt en van daaruit gaat leven.

www.talentpsychologie.nl

Aanwezig: Maandagmiddag en -avond en donderdag

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor