Yvonne Jansen-van den Dungen

Mijn naam is Yvonne Jansen-van den Dungen en ik kom uit ’s-Hertogenbosch. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Al jaren werk ik met veel plezier in de zorg maar de wens om te werken als doktersassistente is altijd aanwezig geweest. Daarom heb ik besloten om de opleiding tot doktersassistente te gaan volgen en heb in 2017 mijn diploma behaald.

Ik ben heel erg blij dat ik mocht blijven na mijn stage in Vinkel omdat ik het een prettige werkplek vind. Dit komt door de fijne collega`s maar zeker ook door de patiënten. De praktijk is laagdrempelig en iedereen is er welkom. Hierdoor ervaar ik altijd een fijne sfeer. Als doktersassistente ben je het eerste contact wat de patiënt heeft met de praktijk en ik vind dat de patiënt zich altijd welkom moet voelen.

Wat ik zo leuk vind aan het vak is dat ik met alle leeftijden en veel verschillende mensen mag werken. Ook de werkzaamheden van een doktersassistente zijn erg afwisselend. Mijn dag ziet er nooit hetzelfde uit door de verschillende werkzaamheden en vragen van patiënten. Wat de vraag ook is, alle vragen zijn even belangrijk en verdienen evenveel aandacht. Ik sta dan ook graag voor u klaar en hoop u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Tot ziens in de praktijk!
Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor