Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken op het spreekuur van de huisarts, praktijkondersteuner of assistente kan dat op verschillende manieren.

Let op: ivm Corona is het niet zomaar mogelijk om met klachten van verkoudheid, hoesten en/of koorts op het reguliere spreekuur te komen. We vragen u eerst een Covid zelftest te doen bij luchtwegklachten. Indien deze negatief is kunt een online afspraak inplannen. Neem bij twijfel contact op met de assistente zodat ze samen met u kan kijken naar een afspraak.

Twijfelt u of een afspraak op het spreekuur wel nodig is kijk dan eerst op thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl. Deze websites geven deskundig en betrouwbare adviezen over uw klachten. Wellicht bent u met de adviezen die daar staan al geholpen.

Online een afspraak maken

U meldt zich aan met uw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Vervolgens kunt u de persoon kiezen met wie u een afspraak wilt maken en op welke dag en tijd en kunt u de afspraak inplannen.

Let op! Als u twijfel heeft of uw klachten met spoed gezien moeten worden neem dan telefonisch contact op met de assistente. Bij luchtwegklachten of koorts vragen wij u eerst een COVID zelftest te doen en pas een afspraak in te plannen als deze negatief is.
Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor