Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken op het spreekuur van de huisarts, praktijkondersteuner of assistente kan dat op verschillende manieren.

Twijfelt u of een afspraak op het spreekuur wel nodig is kijk dan eerst op thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl. Deze websites geven deskundig en betrouwbare adviezen over uw klachten. Wellicht bent u met de adviezen die daar staan al geholpen.

Let op: ivm Corona is het niet zomaar mogelijk om met klachten van verkoudheid, hoesten en/of koorts op het reguliere spreekuur te komen. We vragen u eerst een PCR test via de GGD te laten doen bij luchtwegklachten. Indien deze negatief is kunt een online afspraak inplannen. Neem bij twijfel contact op met de assistente zodat ze samen met u kan kijken naar een afspraak.

Online een afspraak maken

U meldt zich aan met uw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Vervolgens kunt u de persoon kiezen met wie u een afspraak wilt maken en op welke dag en tijd en kunt u de afspraak inplannen.

Let op! Bij twijfel of uw klachten met spoed gezien moeten worden neem dan telefonisch contact op met de assistente IEDEREEN IS VERPLICHT OM IN DE PRAKTIJK ZIJN/HAAR MONDKAPJE TE DRAGEN.
Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor