Inschrijven nieuwe patiënt

Wij helpen u graag!

Wij zijn blij dat u voor huisartspraktijk Vinkel kiest. Helaas zijn we genoodzaakt een patiëntenstop voor mensen buiten Vinkel in te lassen. We staan voor laagdrempelige en veilige zorg dicht bij huis. U kent ons en wij kennen u. Met de komst van Dorpspraktijk Vinkel en Het Andere Wonen is de praktijk in 2021 opnieuw gegroeid. Ook met het oog op de huizengroei in de dorpskern van Vinkel willen we alle mensen die in Vinkel wonen de mogelijkheid bieden om huisartsenzorg dicht bij huis te hebben.

Concreet betekent dit dat mensen niet woonachtig in Vinkel voorlopig geen patiënt meer kunnen worden bij ons. Wel kunnen ze zich op een wachtlijst laten plaatsen voor als de praktijk het weer toelaat. Mocht u dit willen, neem dan contact op met de praktijk. Alle mensen die nieuw in Vinkel komen wonen, of al langer woonachtig in Vinkel, zijn van harte welkom.

Om de overdracht vanuit uw vorige huisarts zo soepel mogelijk te laten verlopen, doorlopen we de volgende stappen. Houd rekening met tenminste twee weken alvorens de procedure is doorlopen.

Wij vragen van u:

  1. Het onderstaande formulier in te vullen (voor ieder lid van het gezin)
  2. Contact op te nemen met uw vorige huisarts met het verzoek om over te stappen naar huisartspraktijk Vinkel
  3. Het LSP formulier in te vullen en dit te retourneren aan de praktijk OF uw toestemming te geven via www.ikgeeftoestemming.nl (inloggen met DigiD code). Hier vind je ook meer informatie over het LSP.
  4. U actief aan te melden bij de nieuwe apotheek van voorkeur (wij werken bij voorkeur samen met Apotheek Maasdonk te Geffen)

Dit regelen wij:

  1. Uw vorige huisarts zal uw dossier digitaal naar onze praktijk verzenden;
  2. Als het dossier bij ons binnen is, nemen wij telefonisch contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en/of een intakegesprek te plannen.

Liever eerst kennis maken? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek plannen. Neem hiervoor contact op met de praktijk.

NB Om goede spoedzorg te garanderen stellen wij als voorwaarde dat de reistijd tussen adres en praktijk maximaal 15 minuten mag bedragen.

Inschrijfformulier

Indien u alleen wonend bent: gegevens contactpersoon
Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor