Uw online medisch dossier

Uw online medisch dossier

Ontdek het gemak van MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Om toegang te krijgen tot MGN moet je in het bezit zijn van een geldige DigiD.
Om het gebruik nog gemakkelijker te maken is er de MedGemak App die u gratis kunt installeren op uw telefoon.

Let op: ivm Corona is het niet zomaar mogelijk om met klachten van verkoudheid, hoesten en/of koorts op het reguliere spreekuur te komen. We vragen u eerst een Covid zelftest te doen bij luchtwegklachten. Indien deze negatief is kunt u een online afspraak inplannen. Neem bij twijfel contact op met de assistente zodat ze samen met u kan kijken naar een afspraak.

De voordelen

Een goed beveiligd, online dossier.

De praktijk is 24 uur per dag bereikbaar voor de volgende zaken:

  • Herhaalrecepten aanvragen.
  • Online een afspraak maken.
  • Vraag stellen via het e-Consult. Binnen 2 werkdagen wordt uw vraag beantwoord.
  • Medicatiepaspoort inzien en afdrukken.
  • De conclusie/diagnose van uw huisarts of assistente en adviezen rustig teruglezen (zie infographic).
  • Inzien van laboratorium uitslagen, röntgenuitslagen, pathologie uitslagen en specialistenbrieven.

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Eenmalig aanmelden op de site van mijngezondheid.net om uw huisarts toestemming te geven tot uw persoonlijke dossier, klik hier
  • Stap 2: Inloggen op MijnGezondheid.net met behulp van DigiD
  • Stap 3: Installeren van de MedGemak App op uw smartphone. Volg de stappen in de App om deze te koppelen aan uw MijnGezondheid.net dossier.

Let op: wanneer u direct (na stap 1) inlogt, kunt u nog niet meteen uw dossier inzien omdat de dokter deze eerst moet activeren. Probeer dus stap 2 pas de volgende werkdag. Het is bovendien belangrijk om geen spatie tussen cijfers en letters van de postcode te gebruiken bij het inschrijfformulier (stap 1).

Privacy
Uw privacy staat voorop. Om er voor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie.
Let erop dat u uw medische gegevens alleen deelt met personen of instanties die daar recht op hebben. In deze link leest u hierover meer.

Heeft u nog geen DigiD met sms? Ga naar www.digid.nl om het aan te vragen.Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor