Reisvaccinaties en reisadvisering

ReizigersvaccinatieWelkom bij onze dorpspraktijk, een kleine organisatie met een toegewijd team en een vast aanspreekpunt. Wat ons uniek maakt, is onze heldere communicatie - niet te veel, niet te weinig. We ondersteunen onze communicatie met goed digitaal foldermateriaal, zodat u alle essentiële informatie tot uw beschikking heeft.

Per juli 2023 zijn we gestart met het geven van reizigersadvies onder de vlag van Traveldoctor.nl. Als beginnende organisatie in de wereld van reizigersvaccinatie, bevinden we ons volop in de leercurve en staan we open voor feedback. Onze passie voor reizen heeft ons ertoe gebracht dit bureau op te richten, en we hebben uitgebreide kennis van de tropen en andere culturen.

Bij ons kunt u ook buiten reguliere kantoortijden terecht. We bieden namelijk tegen kleine meerprijs een avondconsult aan op de maandagavond. Daarnaast streven we ernaar om u snel van dienst te zijn.

Mocht u vragen hebben of behoefte hebben aan aanvullende informatie, staan we voor u klaar (bij voorkeur via ons mailadres info@huisartspraktijkvinkel.nl)

Aangesloten bij: Logo Travel Doctor
Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor