Spreekuren

Wanneer zijn onze spreekuren?

Wanneer zijn onze spreekuren?

Huisarts Doktersassistente Praktijkondersteuner

Huisarts

Aanwezigheid van de huisartsen:
Jos van der Sande: maandagmiddag en -avond, woensdag, donderdagmiddag, vrijdag
Janneke Bressers: maandagochtend, dinsdag, woensdag, donderdagochtend.

Het reguliere spreekuur is van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 9:30 uur en 10:00 uur tot 12:00 uur en in de middag van 14:30 uur tot 16:00 uur.
Daarnaast bieden we de volgende extra spreekuren.

 • Inloopspreekuur
  Dagelijks is er een inloopspreekuur van 08:00 uur tot 09:00 uur. Dit betreft een spreekuur voor zogenaamde 'korte klachten'. Indien u verwacht meer tijd nodig te hebben, verzoeken wij u een afspraak op het reguliere spreekuur te maken.
  Let op: ivm Corona is het inloopspreekuur voorlopig gesloten
 • Avondspreekuur (op afspraak)
  Wij weten als geen ander dat het vervelend is om ‘vrij te moeten nemen’ om naar de huisarts te gaan. Daarom is het mogelijk om een afspraak te maken bij dokter van der Sande op maandagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur.
 • Vroege vogels-spreekuur (op afspraak)
  Fulltime werken en vrij nemen om naar de huisarts te gaan is niet altijd handig. Daarom zullen we op vrijdagochtend van 07:00 uur tot 08:00 uur enkele plaatsen reserveren voor ‘vroege vogels’.

Enkele of dubbele afspraak
Voor een consult plannen wij standaard 10 minuten. Om uitloop zo veel mogelijk te voorkomen vragen we u om één afspraak per klacht te maken. Mocht u meerdere klachten willen bespreken of heeft u behoefte aan een langer overleg met de huisarts, dan is het geen probleem om een dubbele afspraak te maken.

Visites
Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen komt de huisarts bij u langs. De visites worden gedaan tussen 13.00 en 14.30 uur.

Doktersassistente

De doktersassistente heeft haar eigen spreekuur op maandagochtend en middag, woensdagochtend en vrijdagochtend.
Ze voert zelfstandig handelingen en controles uit. Dit spreekuur is uitermate geschikt voor onder andere de volgende activiteiten:
 • bloeddrukcontrole
 • uitspuiten van oren
 • uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek
 • wratjes aanstippen
 • routinematige injecties

Praktijkondersteuner

Somatiek (lichamelijke klachten)
De praktijkondersteuner is het verlengstuk van de huisarts. Zij draagt zorg voor patiënten met chronische aandoeningen als diabetes, COPD en hart -en vaatziekten. Vaak krijgt u een oproep om bloed -en/of urinecontrole te doen. Daarna komt u bij de praktijkondersteuner op controle.
Voor het uitgebreide takenpakket van de praktijkondersteuner somatiek verwijzen wij u graag naar een andere pagina op deze site.

Nelleke van Kooten: aanwezig op maandagmiddag en avond, vrijdag.

Geestelijke gezondheidzorg (GGZ)
De praktijkondersteuner GGZ begeleidt patiënten met geestelijke gezondheidsklachten. Een eerste afspraak bij haar is alleen mogelijk na een consult bij de huisarts.
Voor het uitgebreide takenpakket van de praktijkondersteuner GGZ verwijzen wij u graag naar een andere pagina op deze site.

Mario Eltink: aanwezig op maandagmiddag en -avond, dinsdagochtend.

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor