Huisarts

Aanwezigheid van de huisartsen:

Aanwezigheid van de huisartsen:

Jos van der Sande: maandagmiddag en -avond, dinsdagmiddag, woensdagochtend, donderdag, vrijdag

Janneke Bressers: maandagochtend, dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend.

Onze spreekuren

Het reguliere spreekuur is van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 9:30 uur en 10:00 uur tot 12:00 uur en in de middag van 14:00 uur tot 16:00 uur.
Daarnaast bieden we de volgende extra spreekuren.

  • Avondspreekuur (op afspraak)
    Wij weten als geen ander dat het vervelend is om ‘vrij te moeten nemen’ om naar de huisarts te gaan. Daarom is het mogelijk om een afspraak te maken bij dokter van der Sande op maandagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur.
  • Vroege vogels-spreekuur (op afspraak)
    Fulltime werken en vrij nemen om naar de huisarts te gaan is niet altijd handig. Daarom zullen we op woensdagochtend van 07:00 uur tot 08:00 uur enkele plaatsen reserveren voor ‘vroege vogels’.

Het Inloopspreekuur is definitief komen te vervallen.

Enkele of dubbele afspraak

Voor een consult plannen wij standaard 10 minuten. Om uitloop zo veel mogelijk te voorkomen vragen we u om één afspraak per klacht te maken. Mocht u meerdere klachten willen bespreken of heeft u behoefte aan een langer overleg met de huisarts, dan is het geen probleem om een dubbele afspraak te maken.

Beeldbellen met uw huisarts

Een aantal keer per week is er de mogelijkheid tot een beeldbelafspraak met uw huisarts. Zeker in tijden van Corona is het fijn om uw huisarts te kunnen spreken en zien zonder van huis te hoeven. Beeldbellen geeft meer informatie dan alleen telefonisch contact. Veel klachten kunnen via beeldbellen goed worden ingeschat. De huisarts kan u vragen aan te wijzen waar pijn of ongemak zit en u kunt laten zien welke bewegingen klachten uitlokken. Ook gesprekken over vermoeidheid of psychisch welbevinden zijn via beeldbellen prettiger dan via de telefoon. Het inplannen van een beeldbelafspraak gaat via de assistente. Via een beveiligde verbinding waarvoor u wordt uitgenodigd middels een SMS code wordt het beeldbel gesprek tot stand gebracht.

Visites

Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen komt de huisarts bij u langs. De visites worden gedaan tussen 13.00 en 14.30 uur.

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor