Spreekuren

Wanneer zijn onze spreekuren?

Huisarts Doktersassistente Praktijkondersteuner

Huisarts

Dokter van der Sande is werkzaam op maandag t/m donderdag.

Dokter Bressers is werkzaam op dinsdag, donderdagmiddag en vrijdag.

Het reguliere spreekuur is van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en in de middag van 14:30 uur tot 16:00 uur.

Daarnaast bieden we de volgende extra spreekuren:
  • Inloopspreekuur
    Dagelijks is er een inloopspreekuur van 08:00 uur tot 09:00 uur. Dit betreft een spreekuur voor zogenaamde 'korte klachten'. Indien u verwacht meer tijd nodig te hebben, verzoeken wij u een afspraak op het reguliere spreekuur te maken.
  • Avondspreekuur (op afspraak)
    Wij weten als geen ander dat het vervelend is om ‘vrij te moeten nemen’ om naar de huisarts te gaan. Daarom is het mogelijk om een afspraak te maken bij dokter van der Sande op maandagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur.
  • Vroege vogels-spreekuur (op afspraak)
    Fulltime werken en vrij nemen om naar de huisarts te gaan is niet altijd handig. Daarom zullen we op donderdagochtend van 07:00 uur tot 08:00 uur enkele plaatsen reserveren voor ‘vroege vogels’.

Wanneer kan ik bellen voor een nieuwe afspraak?
U kunt op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17:00 uur telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Wij proberen u zo veel mogelijk dezelfde dag in te plannen. Tijdens werkzaamheden van de assistente kan het voorkomen dat we kort het antwoordapparaat aanzetten. In dat geval vragen wij u later terug te bellen of een terugbelverzoek te plaatsen in het online contactformulier. Bij spoed toetst u natuurlijk de 1.

Een afspraak voor de huisarts is tevens zeer snel gemaakt via de website of via uw eigen patiënten portaal www.mijngezondheid.net.

Uitslagen/herhaalrecepten
Voor andere zaken dan het maken van een afspraak, zoals het opvragen van uitslagen of herhaalrecepten, kunt u bellen met de praktijk van 10.00 uur – 12.00 uur en 14:00 uur - 17:00 uur. Dan is de ochtenddrukte voorbij en kan de assistente u rustig te woord staan.

Enkele of dubbele afspraak
Voor een consult plannen wij standaard 10 minuten. Om uitloop zo veel mogelijk te voorkomen vragen we u om één afspraak per klacht te maken. Mocht u meerdere klachten willen bespreken of heeft u behoefte aan een langer overleg met de huisarts, dan is het geen probleem om een dubbele afspraak te maken.

Huisartsenpost
Buiten kantooruren zijn wij niet aanwezig op de praktijk. De huisartsenpost neemt waar voor gezondheidsvragen waarvan u denkt dat ze niet tot morgen kunnen wachten. Het telefoonnummer is 0900-8860. De mogelijkheid bestaat om een afspraak te maken op diverse posten in de regio (Den Bosch, Oss en Uden) zodat uw medische zorg gegarandeerd blijft.

Doktersassistente

De doktersassistente heeft haar eigen spreekuur in de ochtend. Afspraken zijn telefonisch of via de website op korte termijn in te plannen. Dit spreekuur is uitermate geschikt voor de volgende activiteiten:

- bloeddrukcontrole

- oren uitspuiten

- routinematige injecties

- uitstrijkjes in kader van het bevolkingsonderzoek

- Wratjes aanstippen

Een afspraak voor de doktersassistente is zeer snel gemaakt via de website of via uw eigen patiënten portaal www.mijngezondheid.net. Een belletje naar de praktijk volstaat natuurlijk ook.

Praktijkondersteuner

Somatiek (lichamelijke klachten)

De praktijkondersteuner is het verlengstuk van de huisarts. Zij draagt zorg voor patiënten met chronische aandoeningen als diabetes, COPD en hart -en vaatziekten. Vaak krijgt u een oproep om bloed -en urinecontrole te doen waarna u voor de uitslagen bij Jeannette van de Rijt of Lara Mooij op controle mag komen. Voor het uitgebreide takenpakket van de praktijkondersteuner somatiek verwijzen wij u graag naar een andere pagina op deze site. Bij het klikken op de naam ziet u precies wanneer zij aanwezig is.

Geestelijke gezondheidzorg (GGZ)

Twan Frijters is onze praktijk ondersteuner GGZ. Hij is basis-psycholoog en is werkzaam op de maandagmiddag. Hij begeleidt patiënten met geestelijk gezondheidsklachten (o.a. depressie, angsten, burn-out). Hij werkt nauw samen met de huisarts. Deze zorg gefinancierd wordt vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar. Voor een uitgebreid takenpakket kunt u zijn naam aanklikken.

Een afspraak voor de praktijkondersteuner is zeer snel gemaakt via de website of via uw eigen patiënten portaal www.mijngezondheid.net. Een belletje naar de praktijk volstaat natuurlijk ook.

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor