Onze praktijk

Wij zijn een kleine praktijk met een klein bevlogen team in hartje Vinkel en staan daardoor dichtbij u als patiënt. U kent ons en wij kennen u. Hierdoor zijn we als praktijk laagdrempelig en kunnen we direct zorg op maat bieden. Wij zijn van mening dat niet elke patiënt in een protocol te vangen is. We hechten waarde aan uw ervaring als patiënt en staan open voor verbeterpunten.

Professioneel
In onze praktijk staat professionaliteit voorop. Doordat we een netwerk van paramedische hulp om ons heen hebben, doen we niet onder voor een groot gezondheidscentrum. Naast onze artsen hebben we twee gespecialiseerde praktijkondersteuners waar u terecht kunt. Daarnaast bieden we een bloedprikpost en werken we onder één dak samen met andere disciplines binnen de eerste lijn. Onder het kopje disciplines vindt u iedereen met wie we intensief samen werken.

Patiënt centraal
Als patiënt staat u centraal in onze praktijk. We proberen doelmatig en duurzaam met de beschikbare middelen om te gaan. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en streven ernaar om u dezelfde dag nog te zien. Op het gebied van service volgen we de ontwikkelingen op de voet. Zo bieden wij u de mogelijkheid om online een afspraak in te plannen en kunt u gebruik maken van uw eigen online patiënten dossier via www.mijngezondheid.net.

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor